LIFO® & Organisatieverandering: 1,5 dag

Wat?

Organisaties vandaag hebben wendbaarheid en diversiteit nodig om in te spelen op veranderingen. Daaraan willen voldoen vraagt ook van iedere medewerker de nodige wendbaarheid en flexibiliteit in denken en handelen. Weten hoe je als organisatie of als leidinggevende hier kunt op inspelen maakt dat weerstand en moeheid rond verandering een veel lagere drempel wordt om te nemen. Dit programma is op maat afhankelijk van de nood en behoefte van de organisatie.

 

Voor wie?

Organisaties en/of projectteams die voor grotere organisatieveranderingen staan.

 

Resultaat?

Inzicht krijgen in de eigen voorkeursstijl als leidinggevende, in relatie met veranderingen en de diversiteit binnen het team. De fundamenten waarop men duurzaam kan verder bouwen zijn gekend en de ontbrekende fundamenten zijn duidelijk in kaart gebracht, beiden gekoppeld aan een eerste globaal actieplan. Er is een duidelijke op maat gemaakte impactanalyse en communicatieplan. Men kent en herkent de talenten en uitdagingen binnen zijn eigen organisatie en weet de juiste talenten aan te spreken in elke fase van de verandering.

 

Wat houdt het in?

Pakket op maat

 

Verdiepingsmogelijkheden

Pakket op maat

 

Vanaf 5 personen kost deze opleiding 625 euro p.p. (375 euro p.p. wanneer jouw bedrijf in aanmerking komt voor de KMO-portefeuille als kleine KMO) (excl. Catering en locatie)

Neem contact op