LIFO®-coaching KMO's

Uw uitdaging

Wordt jouw bedrijf ook geregeld geconfronteerd met waardevolle krachten die plots beslissen de onderneming te verlaten en je zo een flinke portie kennis en ervaring ontnemen?

Als ondernemer wordt je dagdagelijks geconfronteerd met een veranderende arbeidsmarkt. De ‘war for talent’ is sterker dan ooit merkbaar. Je krijgt vacatures moeilijker ingevuld en intern komt hierdoor soms extra druk op de ketel te staan.

Dit terwijl retentie en het ten volle benutten van talent in jouw organisatie steeds belangrijker wordt anno 2018. Binnen KMO’s is het immers nog crucialer dat iedere werknemer een toegevoegde waarde betekent en het geheel kan draaien als een geoliede machine.

Onze oplossing

Dikwijls vormen niet zozeer de aard van het werk of de verloning de reden van een vertrek, maar wel de onderlinge verstandhouding – of beter: het gebrek eraan – op de werkvloer.

De toepassing van de LIFO®-werkmethode kan dit soort situaties voorkomen.
Door inzicht te krijgen in elkaars persoonlijke gedragsstijl en deze juist in te schatten voorkom je mogelijke misverstanden en leg je de basis voor een efficiëntere communicatie en samenwerking.

Het resultaat van een LIFO®-traject?

De talenten van iedere werknemer worden beter benut

Onderlinge frustraties worden weggewerkt

Communicatie wordt beter op elkaar afgestemd

Efficiëntere samenwerking

Een tevreden en productief team

LIFO-coaching is geen vrijblijvende teambuilding, maar streeft naar een blijvend resultaat binnen het team op vlak van communicatie en samenwerking. Wij zijn ervan overtuigd dat een etentje met het team, een kookworkshop of daguitstap leuk kan zijn om iedereen beter te leren kennen, maar wat is de return-on-investment op lange termijn?

Tijdens een LIFO-dag combineren we de ‘fun’ factor met een sterk inhoudelijk aspect. Talenten worden belicht en onderlinge verschillen worden besproken. Het resultaat hiervan zal onmiddellijk zichtbaar zijn in je organisatie: een betere communicatie onderling en efficiëntere samenwerking. Een investering die zowel op korte als lange termijn zijn vruchten zal afwerpen!

Contacteer ons

    Verplichte velden *

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.