Waarom LIFO®?

Een LIFO®-training brengt elke deelnemer 3 essentiële vaardigheden bij.

Inzicht in eigen gedrag

Elk individu beschikt over de vier stijlen, maar net de mate waarin de ene stijl prominenter aanwezig is dan de andere, maken elke persoon uniek. Bovendien is het mogelijk dat deze combinatie verandert afhankelijk van de situatie.

Door deze training krijg je een (beter) inzicht in je eigen gedragsstijl.

Inzicht in gedrag van anderen

Je krijgt inzicht in de gedragsstijl van anderen en kan zo hun handelingen beter begrijpen en respecteren.

Samenwerken

De training is er op gericht de gemeenschappelijke sterke punten ten volle te benutten om zo de onderlinge samenwerking te optimaliseren.

Er wordt geen oordeel geveld over het gedrag van het individu, wel een objectieve analyse gemaakt. Die kan bijvoorbeeld dienen als basis om aan teamcoaching te doen en ervoor te zorgen dat teamleden elkaar beter begrijpen. Dat bevordert de onderlinge communicatie en verhoogt de productiviteit.


Ben je geïnteresseerd in een LIFO®-training of wens je
meer informatie? Contacteer ons!

Contacteer ons

  Verplichte velden *

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Wat betekent LIFO® voor onze klanten?

  Onderlinge tegenstellingen worden uitgevlakt en gezamenlijke sterktes worden in de verf gezet. Dat verbetert de interpersoonlijke efficiëntie en optimaliseert de groepswerking.

  Tom Deraedt – Authority.biz

  De training heeft me geleerd hoe ik het gedrag van de anderen aan de onderhandelingstafel kan interpreteren en hoe ik hier kan op inspelen en tot een bevredigend resultaat komen.

  Alexander Schmitt – Authority.biz

  Wij werken in een familiebedrijf en zitten met een generatiewissel. Het is voor ons heel belangrijk dat zij kunnen samenwerken met het oog op de toekomst van ons bedrijf.

  Kürt Vanmarcke – Danilith Delmulle NV