LIFO® & Leiderschap

Wat?

Iedereen kan leiden. De uitdaging bestaat erin te kunnen switchen tussen doelen realiseren en mensen inspireren. Beide zijn nodig om succesvolle resultaten te kunnen neerzetten. Liggen voor jou als leidinggevende hier nog uitdagingen dan zal deze module jou de nodige tips en tools aanreiken. Dit programma omvat één dag op verplaatsing met de leidinggevenden van de organisatie. Deze dag is een combinatie van heel wat leermomenten, maar ook ‘fun’ met het gehele team.

 

Voor wie?

Leidinggevenden die willen groeien in meer gediversifieerd leiderschap. Per traject beperken wij ons tot maximaal 10 deelnemers. Indien het team groter is, kan er een opsplitsing gedaan worden met gezamenlijke terugkoppeling achteraf voor het gehele team.

 

Resultaat?

Men krijgt inzicht in de eigen voorkeursstijl als leidinggevende met kwaliteiten en aandachtspunten, in relatie met jouw medewerkers. Binnen eigen cases wordt er gewerkt naar constructieve en toepasbare oplossingen om te komen tot een betere synergie en resultaten met respect voor elkaar.

 

Wat houdt het in?

1 dag op locatie : LIFO® & Leiderschap

Persoonlijk LIFO® rapport

Zakkaartje

 

Verdiepingsmodules

Groepsdynamiek (1/2e dag)

Teamcoaching (1,5 dag)

Individuele coaching

 

Vanaf 5 personen kost deze opleiding 795 euro p.p.